Tulen Machines & Service B.V. is met, 40 jaar ervaring van Jan Tulen, een gevestigde naam in markt voor schoenreparatie-, orthopedie- en podologiemachines.

Bij Tulen Machines & Service B.V. kan een klant altijd rekenen op de juiste dienstverlening. Of het nou gaat om nieuwe, gereviseerde of ongereviseerde machines, kleine of grote onderdelen, verhuizingen of service onderhoud, bij Tulen Machines & Service B.V. bent u aan het juiste adres.

Tulen Machines & Service B.V. is opgericht in 1999 te Hoofddorp waar het nog steeds zijn werkzaamheden uitvoert vanuit de Debbemeerstraat 8 in Hoofddorp. De service werkzaamheden worden nationaal en internationaal ingericht om een grote markt te kunnen bedienen. Daarin zijn vaak ongebruikelijke vragen of een onderdeel beschikbaar is of een aanpassing aan de machine mogelijk is een uitdaging om tot een juiste oplossing te komen met de klant.

In de ruime voorraad van gebruikte machines is Tulen Machines & Service in staat een machinepark samen te stellen naar budget en keuze van de klant. Denk daarbij aan het type, uitvoering, samenstelling en kleur van de machine die geheel naar wens kan worden uitgevoerd. Kijk hiervoor naar de revisie stappen van Tulen Machines & Service B.V. op de service-pagina.

Maak gerust een afspraak met ons om onze showroom te bezoeken en uw ideeën en mogelijkheden te bespreken.

Bent u benieuwd naar onze ervaring? Kijk dan eens naar onze reeds afgeronde projecten.